Vanaf 1 Maart 2019 heeft de Gemeente Venlo het parkeerbeleid gewijzigd m.b.t. het gesloten centrumgebied in Venlo. Om ons als bedrijf aan deze parkeerregels te houden zijn wij genoodzaakt anders om te gaan met werkzaamheden in het gesloten centrumgebied.

Het verschil met eerder parkeerregels zijn:

  • de beperkte mogelijkheden die ons opgelegd zijn om de bedrijfswagens te kunnen parkeren. Parkeren mag alleen in bedrijfsstraten (Italiëplaats, Gildenstraat, Kruisherenstraat en Brouwersplaats) tegen betaling van € 4,- per uur
  • de beperkte mogelijkheden die ons opgelegd zijn om de bedrijfswagens te kunnen laden & lossen. Enkele straten zijn hiervoor aangewezen en alleen buiten de middag (niet tussen 12.00-18.00 uur). In de middag alleen vanaf de bedrijfsstraten.

Welke kosten brengen dit met zich mee?

  • Parkeerkosten: € 4,- per uur voor het parkeren in bedrijfsstraten (Italiëplaats, Gildenstraat, Kruisherenstraat en Brouwersplaats)
  • Arbeidskosten (per kwartier, tegen geldend tarief) vanaf het moment dat de monteur(s) starten met laden/lossen (waar dit is toegestaan) of vanaf het moment dat we arriveren in één van de bedrijfsstraten. Afhankelijk van uw locatie tot aan een beschikbare bedrijfsstraat of laad/losplaats zullen we deze extra benodigde tijd in rekening brengen.

Wij vinden het vervelend dat het beleid van de gemeente deze extra kosten met zich meebrengen. Hierover hebben wij ons al uitgesproken naar de gemeente. Indien u het ook niet eens bent met dit parkeerbeleid en de extra kosten die dit met zich meebrengen adviseren wij u een klacht in te dienen bij de Gemeente Venlo.