Een badkamer en toilet zijn ruimtes waar u dagelijks gebruik van maakt. Functionaliteit en stijl zijn persoonlijk en dienen op wensen en behoefte aan te sluiten. Het is daarom van belang dat u van het begin tot eind betrokken maar vooral ontzorgt bent bij het realiseren van een dergelijke nieuwe ruimte. Ontzorgen doen wij door de volledige realisatie van de ruimte te coördineren met andere disciplines zoals, tegelwerk, elektrowerk en/of timmerwerk.

Kennismaking & Ideeën

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek bekijken we ter plaatsen de bestaande situatie en bespreken we uw wensen met betrekking tot indeling, functionaliteit en stijl.

Ontwerp & Offerte

Na het kennismakingsgesprek werken we alle informatie uit in een 3D-ontwerp en maatwerk offerte om die aan uw persoonlijke verwachtingen voldoet. We sturen u het 3D-ontwerp en de offerte zodat u deze rustig thuis kunt bekijken. Eventuele vragen of aanpassingen worden besproken en beantwoord.

Opdracht & Planning

Indien de offerte aan uw wensen voldoet zullen we de planning met andere disciplines afstemmen in een zo kort mogelijk tijdsbestek. De planning wordt dan aan iedere betrokkene digitaal verstrekt.

Realisatie

Tijdens de realisatie zorgen we er voor dat de overlast (stof en geluid) tot het minimum beperkt worden. Het verloop van de planning en de communicatie tussen de verschillende disciplines wordt door ons gecoördineerd en bij bijzonderheden gemeld aan de klant. De klant zal dagelijks betrokken worden bij de realisatie en het verloop het project. Nadat de planning is doorlopen en de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd zult u kunnen genieten van uw nieuwe badkamer/toilet !

Heeft u meer vragen over het proces van ontwerp tot realisatie of heeft u interesse in een offerte ? Neem dan contact met ons op.