Ben jij op zoek naar een hecht familiebedrijf met korte lijntjes en opleidingsmogelijkheden? Woon je in de omgeving van Venlo én ben jij als Onderhouds-/Servicemonteur binnen de installatietechniek of als medewerker met technische achtergrond en ambities op zoek naar een nieuwe uitdaging ? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen? 

Als Onderhouds-/Servicemonteur houdt je je bezig met het onderhouden en repareren van cv-ketels en andere onderdelen van werktuigbouwkundige installaties. Dit bij een aantal vaste klanten die allemaal maximaal een half uur van onze vestigingreizen zijn. Je houdt je hierbij aan de voorschriften en checklisten die je mee krijgt. Daarbij draai je ook storingsdiensten en signaleer je meer/minder werk. Je werkt over het algemeen alleen, maar hebt ook vaak contact met collega’s. 

Onze klant is jouw klant. Je kent je verantwoordelijkheden, luistert naar de klant en gaat voor een optimale samenwerking. Omdat je voor onze afdeling Service en Onderhoud werkt, werk je met onze vaste klanten en vaste installaties. Je hebt dan ook veelal contact met dezelfde klanten en dit zorgt ervoor dat je een echte werkrelatie opbouwt. 

Wat krijg je van ons? 

 • Je krijgt een salaris dat past bij jouw werkervaring volgens onze CAO en een aantrekkelijke pensioenregeling; 
 • Je hebt recht op 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen; 
 • Je krijgt binnen Gasservice Venlo een jaarcontract. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid is er uitzicht op een vast dienstverband; 
 • Goed beloonde storingsdienst, gemiddeld één maal per 4 weken, met minimale oproep kans!  
 • Wij laten je cursussen volgen bij onze vaste fabrikanten die hun eigen opleidingscentrum hebben. Wij bieden jou dan ook vol op de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en door te groeien! 
 • Werken bij Gasservice Venlo betekent terecht komen in een warm bad, een familiaire sfeer en veel vrijheid en vertrouwen. 

Wie ben jij? 

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie of technisch vak; 
 • Je hebt minimaal een afgeronde studie op MBO 3 niveau richting de installatietechniek of technisch georiënteerde opleiding. 
 • Je bent communicatief vaardig, weet je prioriteiten te stellen en bent niet bang jouw mening te geven. Jouw adviezen worden op prijs gesteld! 

Wie is Gasservice Venlo? 

Ons bedrijf bevind zich in Venlo en is erg compact. Er werken 15 werknemers zowel binnen als buiten. Daarbij hebben we een aantal specialisaties in huis: Verwarming, Sanitair, Ventilatie en Service en Onderhoud. Een hardwerkend, gezellig en nuchter team. Wij werken met elkaar en voor elkaar en ons personeel is het belangrijkste! Zo wordt er samen gesproken om te kijken of je nog op je plek zit en wat we er eventueel intern aan kunnen doen zodat je je blijft ontwikkelen. 

Kom jij ons team versterken? 

Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek met Ramon Peeters via 06-81088503, info@gasservicevenlo.nl of onderstaand contactformulier!
 

Aarzel niet en start vandaag jouw nieuwe toekomst! 

  Naam

  Adres

  Postcode

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Bericht: